0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Fresku

Biografie Fresku

Roy Michael Reymound geboren in Eindhovenbeter bekend onder zijn artiestennaam Fresku en Gino Pietermaai, is een Nederlandse rapper en acteur.

Fresku

Nadat hij op zijn veertiende ‘voor de grap’ begon met rappen leerde hij al vanaf eind 2006 dat zijn grap ook werkelijkheid kon worden. Hij ging meer rappen en via een open mic-sessies leerde hij rapper karimineel kennen, inmiddels Fresku’s ex-manager.

Vanaf toen ging het razend snel met de carrière van de rapper. Hij maakte verschillende debuut albums, en sleepte de ene naar de andere nominatie in “the pocket”.

Album

In september 2015 kwam Fresku’s derde album Nooit Meer Terug uit. Op dit album werkte hij onder andere samen met Ronnie Flex, Mocromaniac en braz. Met het nummer Zo doe je dat haalde Fresku uit naar de heersende blanke muziekcultuur in Hilversum.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Fresku boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties