0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
F1rstman (Firstman)

Biografie F1rstman (Firstman)

F1rstman (Firstman) is Hassan Syed, een zeer muzikale jongen die in 1992 in Pakistan is geboren en op zijn zesde verhuisde naar Nederland.

Rappers boeken of inhuren

Al vroeg bleek dat Hassan erg muzikaal was en zijn interesse ging dan ook alleen maar uit naar muziek maken, op welk instrument dan ook. Hij trommelde op z’n beetje alles.

artiesten boek je simpel online

Na een aantal lessen op het Haagse Koorenhuis wordt hij één van de jongste percussionisten die Nederland rijk is en sluit hij zich aan bij de theater/percussiegroep Fata Morgana waarmee hij diverse keren optreed.

F1rstman (Firstman) boeken voor scherpste gage

Net elf geworden speelt Hassan het welpje Simba in Joop van de Ende’s “de Lion King” en speelt hij in diverse tv programma’s op ZAPP en bij de VARA. Hij maakt een grote ontwikkeling door en vanaf zijn twaalfde jaar begint zijn interesse voor de Urban muziek steeds meer te groeien.

Rappers en urban artiesten

Nadat hij samen met zijn broer een studio kocht en zelf ging produceren gaat het snel met Hassan.

F1rstman (Firstman) werkt tevens samen met Lil Kleine, DJ Dyna, Bollebof, Keizer en Jay Jawson.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je F1rstman (Firstman) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties