0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Julia van der Toorn

Biografie Julia van der Toorn

Julia van der Toorn geboren op 28 juli 1995, is een Nederlandse zangeres. Mevrouw van der Toorn werd bekend door haar deelname aan The voice of Holland. Haar artiestennaam is Julia Zahra. Van der Toorn is geadopteerd uit de Verenigde Staten met afro-Amerikaans en Indisch bloed.

The Voice of Holland

Van der Toorn, afkomstig uit Bussum, volgt een muziekopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en werd bekend toen ze op 17-jarige leeftijd deelnam aan het vierde seizoen van The voice of Holland van RTL 4. Van der Toorn zong tijdens de audities het geweldige nummer: ” Oops!… I Did It Again”, een geweldige eigen cover van het nummer van Britney Spears.

Nummer 1 hit

Een week na haar optreden scoorde ze hier een nummer 1-hit mee in de Nederlandse Single Top 100. In de Nederlandse Top 40 kwam de single binnen op nummer 26 waar ze zelf erg blij mee was. Daarna mocht ze nog een nummer zingen: Empire State of mind. Alle stoelen werden voor Julia omgedraaid, ze had een moeilijke keuze waar ze voor stond. Ze koos uiteindelijk  bij TVOH Marco Borsato haar te laten coachen, ook te boeken bij BUROLIVEMUZIEK.NL. Haar debuutalbum verscheen op 17 januari 2014 en reikte tot een derde positie.

“Just an illusion”

Met haar akoestische versie van de BZN-cover “Just an illusion”  kwam ze in juni 2015 binnen in de top 5 van iTunes nadat ze het in het AVROTROS-programma: “De beste zangers van Nederland” aan deelnam

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Julia van der Toorn boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie