0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Julia van der Toorn

Biografie Julia van der Toorn

Julia van der Toorn geboren op 28 juli 1995, is een Nederlandse zangeres. Mevrouw van der Toorn werd bekend door haar deelname aan The voice of Holland. Haar artiestennaam is Julia Zahra. Van der Toorn is geadopteerd uit de Verenigde Staten met afro-Amerikaans en Indisch bloed.

The Voice of Holland

Van der Toorn, afkomstig uit Bussum, volgt een muziekopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en werd bekend toen ze op 17-jarige leeftijd deelnam aan het vierde seizoen van The voice of Holland van RTL 4. Van der Toorn zong tijdens de audities het geweldige nummer: ” Oops!… I Did It Again”, een geweldige eigen cover van het nummer van Britney Spears.

Nummer 1 hit

Een week na haar optreden scoorde ze hier een nummer 1-hit mee in de Nederlandse Single Top 100. In de Nederlandse Top 40 kwam de single binnen op nummer 26 waar ze zelf erg blij mee was. Daarna mocht ze nog een nummer zingen: Empire State of mind. Alle stoelen werden voor Julia omgedraaid, ze had een moeilijke keuze waar ze voor stond. Ze koos uiteindelijk  bij TVOH Marco Borsato haar te laten coachen, ook te boeken bij BUROLIVEMUZIEK.NL. Haar debuutalbum verscheen op 17 januari 2014 en reikte tot een derde positie.

“Just an illusion”

Met haar akoestische versie van de BZN-cover “Just an illusion”  kwam ze in juni 2015 binnen in de top 5 van iTunes nadat ze het in het AVROTROS-programma: “De beste zangers van Nederland” aan deelnam

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Julia van der Toorn boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties