0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Alex

Biografie Alex

Alex Wielders is een Nederlandse zanger, bekend van de hitsingle “Een Bossie Rooie Rozen” en geboren in Leiden op 27 december 1971.

Boek een zanger

Zong in zijn jonge jaren al veel en trad op in veilingen, maar vanaf 1999 ging het een stuk sneller met de carrière en boekingen toen hij bij het bekende Amsterdamse café Bolle Jan ging zingen,

Bekend van Bolle Jan

In dat zelfde jaar deed uit de single “Een Bossie Rooie Rozen”  uitbrengen en dit werd meteen een kneiter van een hit en werd meest gedraaide single in cafe’s en zalen, waardoor het uiteindelijk een nummer1 hit werd. Deze hit heeft de sympathieke zanger veel naamsbekendheid bezorgd.

Alex boeken voor scherpste gage

Na deze nummer 1 hit heeft Alex met andere hits zoals o.a. ‘Meissie Meissie’, ‘De Liefde’, ‘Dagdroom’, ‘Een Festival van Liefde’ en ‘Nooit Meer Naar Huis’ zijn naam gevestigd op het gebied van de Nederlandstalige muziek.

Repertoire

Nu, bijna 15 jaar na zijn nummer 1 hit, is hij nog steeds een van de meest geboekte (allround) feestartiesten van Nederland en zingt naast zijn eigen hits ook veel bekende covers, zowel Nederlands- als Engelstalig

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Alex boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties