0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Harpiste Mechteld

Biografie Harpiste Mechteld

Van de Zwarte Cross tot de Hermitage, van tent tot kasteel, van circus tot sjiek, van dance-event tot klassiek, zowel in binnen- als buiten-land, van rouw tot trouw, wordt harpiste Mechteld Karlien de Jongh gevraagd vanwege haar verfijnde spel, verschijning en haar prachtige harpen!

Instrumentale muzikanten

Mechteld Karlien heeft een brede basis wat betreft muzikale interesses en is als klein meisje van 5 jaar geïnspireerd geraakt door harp-grootheden als Mariëlle Nordmann, Arianna Savall, Rosa Spier en Masumi Nagasawa.

musici boeken voor scherp tarief

Ze heeft een divers repertoire opgebouwd van unieke Ierse, Schotse, Braziliaans, Cubaanse en licht klassieke muziek.
Enkele componisten waar zij o.a. muziek van speelt zijn: Scarlatti, Bach, Turlough O’Carolan, Christina Tourin, Clannad, etc…

prachtig repertoire

Mechteld kan op de achtergrond voor een gepaste omlijsting zorgen en desgewenst op de voorgrond treden.
Er kan gekozen worden uit haar Gothische harp, Erard concert harp uit 1818 en/of kleine troubadour harp.

Instrumentale artiesten boeken

Bij het geven van recitals kan zij met haar verschillende harpen tegelijk komen optreden waarbij ze korte toelichtingen en anekdotes vertelt, passend bij haar muziekstukken en de verschillende harpen.

Haar wijze van presenteren is ontmaskerend, puur en meeslepend, een prikkeling voor de fantasie.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Harpiste Mechteld boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties