0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Nienke Wijnhoven

Biografie Nienke Wijnhoven

Nienke Wijnhoven (& band) bekent van de Voice of Holland zingt nu de sterren van de hemel. Zij is te boeken als solo-zangeres maar ook als band. Nienke zorgt dat elke gelegenheid gezellig is, van feesten en partijen tot een mooie bruiloft of ceremonie.

The Voice of Holland zangeres

In 2018 deed Nienke mee aan The Voice of Holland, met een mooie 3de plaats als resultaat. Dit opende paden voor Nienke en ontdekte ze muziekwereld. Nienke heeft vooral hier geleerd dat ze zoveel hield van muziek, dit is haar passie. Op dit moment is ze bezig met een theatershow “ode aan Adele”. Hiermee brengen ze een ode aan de songs, die haar tijdens mijn ontwikkeling tot volwassen vrouw hebben bijgestaan.

Nienke Wijnhoven boeken bij Burolivemuziek.nl

Nienke is een singer/songwriter. Ze houdt van zelf liedjes schrijven. Hierbij speelt ze zelfs veel stukjes achter de piano. Ze schrijft alleen teksten die recht uit mijn hart komen. Deze stukjes werk ik uit samen met haar partner in crime; Geert Keijsers. Ze heeft op veel veelzijde podia gestaan, evenementen, feestjes, bruiloften en andere gelegenheden. Zo heeft ze een live-band bij elkaar gezocht zodat ze live-optredens kan geven. De live-band kunnen Nienke ( & band) van klein akoestisch, uitbouwen tot bigband. Ook kunnen er hele nieuwe arrangementen worden gemaakt voor speciale gelegenheden. Heb je nu nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Nienke Wijnhoven boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,3

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie