0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Ray Benjamin

Biografie Ray Benjamin

Ray Benjamin (Raymond Leest) is een Hollandse zanger die geboren is op 2 december 1997 en al vanaf jonge leeftijd bezig is met zingen en optreden.

Zangers en zangeressen boeken of inhuren

Ray kon eerder zingen dan praten en heeft het muziekmaken met de paplepel ingekregen van zijn vader die ook zanger en kroegbaas is. In deze kroeg van zijn vader waren ook de eerste optredens.

bands en artiesten boek je simpel online

Ray deed mee aan zes talentenjachten waarvan hij vijf keer met de eerste prijs naar huis ging waaronder “de Stem van het Rembrandt plein”.

Ray Benjamin boeken voor het scherpste gage

In het 2e seizoen van Bloed, Zweet en Tranen schopte Ray het tot de kwart finale waar hij het moest opnemen tegen Mike Peterson. Dit optreden in Bloed Zweet en Tranen bezorgde Ray een platendeal bij NRGY music.

zangers, zanggroepen en feestartiesten

De nieuwe single “Viva La Vida” is geschreven door Hans Louws en opgenomen in de studio van Hans Aalbers die ook de productie heeft gedaan.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Ray Benjamin boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties