0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Lucas en Gea

Biografie Lucas en Gea

Lucas en Gea zijn Lucas Hulshof en Geertje (Gea) Hulshof-de Vries en zingen sinds 2000 samen.

Lucas begon zijn carrière als zanger in de band de Esperando’s zo’n 20 jaar geleden met een optreden in Assen. Na jaren in deze band gespeeld te hebben, de band bestaat overigens nog steeds, besloot hij de groep te verlaten en verder te gaan met zijn vrouw Gea. Dit resulteerde in vele optredens.

In 2000 verder als duo

In 2000 werd hun eerste grote hit opgenomen en dat was “Steeds weer huil je”. Doordat het nummer op een nieuw album stond, werd het veel gedraaid op de piratenzenders en werd het meest gedraaide nummer van de provincie Groningen. Na dit succes werd een album met dezelfde naam uitgebracht. Hier werden in korte tijd 40 000 exemplaren van verkocht.

Piratenfestivals

Sinds 2000 heeft het tweetal meer dan 10 albums uitgebracht en tientallen singles en een aantal daarvan zijn best grote hits geworden, waarvan bovenstaande single de grootste is.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Lucas en Gea boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties