0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Esperando’s

Biografie De Esperando’s

De Esperando’s zijn een begrip in de provincie Groningen. De band is al in 1975 begonnen als schoolband en na verschillende samenstellingen bestaat het duo nu uit Herman Kaijser en Bert Bieze.

bekend zangduo boeken

De Esperando’s hebben legendarische nummers gemaakt als “Jansie de Palingboer”, “Sexy Weekend”, “Beuk em deur de panty” en natuurlijk “Fabulous Tune”

bekend repertoire

Alles is begonnen met een schoolband genaamd The Jolly Jokers op de toen nog Don Bosco Mavo in Musselkanaal, in 1975 en bestond toen uit: Henk Kramer ( accordeon), Erik Eikens ( trompet), en Herman – Kaijser ( accordeon ).

De Esperando’s boeken voor scherpste gage

Deze schoolband heeft ongeveer twee jaar geduurd totdat er een drummer in het spel kwam namelijk Henk Wolbers. En met een nieuwe drummer kwam ook een nieuwe naam. Vervolgens volgenden nog vele muzikanten tot de huidige bezetting.

Band boeken

De naam Esperando’s afgeleid van Esperanto wat kunsttaal betekend.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Esperando’s boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties