0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Mike Peterson

Biografie Mike Peterson

Mike is een in Den Haag op 18 januari 1975 geboren zanger en is op zijn elfde jaar begonnen met zingen, waar hij in de pauzes van de ‘grote artiesten’ een paar liedjes mocht zingen, kon hij toen nog niet weten dat hij zou uitgroeien tot een allround zanger.

Allround zanger boeken of inhuren

Op zijn 15de verjaardag overleed zijn vader die tot die tijd tevens zijn geluidsman was en Mike een jaar niet gezongen heeft, maar een jaar later pakte hij toch weer de draad op.
Hij maakte een jaar later zijn eerste single ‘if i were a carpenter’ welke helaas geen hit werd, maar Mike zette door.

Bloed, Zweet en Tranen artiest

Met gevolg dat hij in het voorprogramma van de “Soullegende” Lou Rawls in de Doelen te Rotterdam mocht zingen.

In 2015 deed hij mee aan het tv programma Bloed, Zweet en Tranen en waar hij de finale bereikte.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mike Peterson boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties