0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Vinchenzo (TVOH)

Biografie Vinchenzo (TVOH)

Vinchenzo is een zeet tallentvolle zanger uit Tiel. Op 8-jarige leeftijd treedt hij voor het eerst op. Samen met zijn vader en band speelt de jonge zanger het nummer ‘Father & Friend’ van Alain Clark.

Bekende zanger boeken of inhuren

In groep zeven van de basisschool wordt Vinchenzo geselecteerd voor een rol in de musical ‘Flipje’. Hij krijgt de rol van Michael Jackson toegekend. Dankzij deze rol krijgt Vinchenzo de moed om mee te doen aan de talentenshow ‘My Name Is Michael’. Dit pakt goed uit, hij maakt een sterke indruk en eindigt bij de laatste tien kandidaten.

The Voice Of Holland zangers boeken

Vinchenzo’s grote doorbraak komt na zijn deelname aan The voice Of Holland. Hier heeft hij in seizoen 2016/2017 de derde plaats behaald.

Vinchenzo boeken voor scherpste gage

Momenteel is Vinchenzo druk bezig met schrijven van nummers en maakt hij zich op voor de release van zijn eerste single. Een talent met de uitstekende looks waar we nog veel van gaan horen.

Vinchenzo boek je tegen de scherpste prijs

Gerelateerde artiesten bij Burolivemuziek:

Erwin Nyhoff
Jelle B
Jennie Lena
Shary-An
Sjors van der Panne

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Vinchenzo (TVOH) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties