0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jelle B

Biografie Jelle B

Jelle B is gestopt met optreden. Passende alternatieven zijn Sipke de Boer, Rintje Kas. Of kijk even bij de categorie solo zangers of troubadours. 

Met meer dan 200 optredens per jaar mag je gerust stellen dat Jelle B al jarenlang met veel succes optreed in Nederland en ver daarbuiten.

Oorspronkelijk afkomstig uit het Friese Dokkum is hij bezig om heel Nederland te veroveren.
Niet alleen mateloos populair bij de studenten en de aanverwante studentenfeesten, maar ook een graag geziene gast op dorpsfeesten en in kroegen.

Bekende zanger boeken of inhuren

Jelle speelde op grote festivals, trad op voor de militairen in Afghanistan, speelde vorig jaar in Chicago en heeft bijna alle feesttenten van het land gezien.

Naast covers speelt en zingt Jelle ook zelf gemaakte nummers waaronder succesvolle eigen singles als “De Pionier” “Mooi”, “Annabella” en “Simpel”.
Deze stonden hoog in de diverse hitlijsten genoteerd en werden veel gedraaid op de diverse nationale zenders.

Jelle B boeken voor scherpste gage

Jelle is een ras – artiest. Overal waar hij het podium betreedt ontstaat meteen een geweldige ambiance en hij weet hier als geen ander op in te spelen.
Door zijn over-enthousiasme krijgt Jelle altijd iedereen mee en het gevolg is een meezingende en meedeinende mensenmassa. Overal en altijd

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jelle B boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties