0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Sjors van der Panne

Biografie Sjors van der Panne

Sjors is in Voorschoten geboren op 28 april 1979 en is een Nederlandse liedjesschrijver en zanger, bekend om zijn vertolkingen van nummers van Frank Boeijen en Rames Shaffy.

zanger boeken of inhuren

Na tal van optredens in het land vestigde Sjors in 2015 een record, door maar liefst zeven uitverkochte concerten te geven in Het Concertgebouw in Amsterdam.
Het daarvan verschenen live album Klassiekers in Het Concertgebouw stond wekenlang hoog in de albumhitlijsten.

Een artiest boek je simpel online

Komend najaar start de uitgebreide theatertournee en zal Sjors samen met zijn muzikanten het publiek trakteren op een overweldigend concert met de mooiste liedjes van zijn helden afgewisseld met eigen werk.

Sjors van der Panne boeken voor scherpste gage

Zijn prachtige stemgeluid is authentiek, nostalgisch, warm en vol karakter maar tegelijkertijd gepresenteerd in een eigentijds jasje, met energieke muzikanten en een fenomenale performance: uniek dus!

Optreedmogelijkheden

Sjors van der Panne is te boeken in een kleine intieme setting met 2 muzikanten, met zijn full-band (4 muzikanten) en als gastsolist bij diverse orkesten en binnen het HaFaBra-circuit. (HaFaBra= Harmonie, Fanfare,Brassband)

Fotocredits: Anouck Wolf

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sjors van der Panne boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties