0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Guus van Marwijk

Biografie Guus van Marwijk

Pianist Guus van Marwijk tourde jaren door NL met zijn band SPOT!  maar is nu alweer een tijdje solo muzikant en niet geheel zonder succes. Hij speelt in de allergezelligste pianobars van NL, bedrijfsfeesten, bruiloften, kermissen, festivals e.d.

Pianist boeken of inhuren

Guus is een multi instrumentalist wat zoveel betekend als een muzikant die meerdere instrumenten bespeelt. Je kunt hem bv ook boeken als gitarist. Hij is als pianist/zanger een levende jukebox.

Band boeken

Van Nederlandstalig tot Rock, van 60’s tot nu en van pop tot hedendaagse top40. Zolang het een sfeertje kan maken kan Guus het zingen en spelen. Allrounder dan Guus zul je dus niet snel vinden.

Guus van Marwijk boeken voor scherpste gage

Hij is in diverse settingen te boeken en dus aan te passen aan jouw feest. Als solist op een kleine besloten verjaardag of bruiloft, als duo op een feest of kermis of met zijn complete band. Volledig aan te passen.

Boek een artiest

Zijn band heet KeysPlease en is dé band voor een spetterend feest. Met een uitgebreid repertoire, de beste muzikanten en een uitgekiende licht- en geluidsinstallatie is dit jouw band.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Guus van Marwijk boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties