0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Guus van Marwijk

Biografie Guus van Marwijk

Pianist Guus van Marwijk tourde jaren door NL met zijn band SPOT!  maar is nu alweer een tijdje solo muzikant en niet geheel zonder succes. Hij speelt in de allergezelligste pianobars van NL, bedrijfsfeesten, bruiloften, kermissen, festivals e.d.

Pianist boeken of inhuren

Guus is een multi instrumentalist wat zoveel betekend als een muzikant die meerdere instrumenten bespeelt. Je kunt hem bv ook boeken als gitarist. Hij is als pianist/zanger een levende jukebox.

Band boeken

Van Nederlandstalig tot Rock, van 60’s tot nu en van pop tot hedendaagse top40. Zolang het een sfeertje kan maken kan Guus het zingen en spelen. Allrounder dan Guus zul je dus niet snel vinden.

Guus van Marwijk boeken voor scherpste gage

Hij is in diverse settingen te boeken en dus aan te passen aan jouw feest. Als solist op een kleine besloten verjaardag of bruiloft, als duo op een feest of kermis of met zijn complete band. Volledig aan te passen.

Boek een artiest

Zijn band heet KeysPlease en is dé band voor een spetterend feest. Met een uitgebreid repertoire, de beste muzikanten en een uitgekiende licht- en geluidsinstallatie is dit jouw band.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Guus van Marwijk boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie