0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Alm Power

Biografie Alm Power

Met Alm Power ben je gegarandeerd van de mooiste Oostenrijkse muziek en de beste Duitse Schlagers. Ultieme meezingers en lekkere dijenkletsers. Deze 3 mans formatie timmert al een tijdje hard aan de weg.

Trio boeken

Dit bijzondere trio misstaat niet op jouw oktoberfest of schlagerfestijn. Ze weten snel de juiste sfeer te zetten waardoor het bier rijkelijk gaat vloeien op die lekkere specifieke Oostenrijkse muziek en onmiskenbare Duitse Schlagers. Ideaal dus voor ieder gezellig Bierfeest of als act tijdens de carnaval. Alm Power is de beste Tirolische versterking voor jouw event!

Alm Power boeken

Trio’s zoals Alm Power boek je bij Burolivemuziek.nl deze 3 mans formatie speelt de pannen van het dak tijdens ieder Oktoberfest, Bierpartijtje of Carnavalsevent. Heb jij een gezellig thema- gerelateerd feest waar deze mannen goed passen. Aarzel dan niet langer.

 

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Alm Power boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties