0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
De Zingende Barmannen

Biografie De Zingende Barmannen

De Zingende Barmannen boek je wanneer jouw kroeg, feesttent, plein of festivals op z’n kop mag! Ken je deze mannen nog niet? Gaan we daar nu verandering in brengen.

Feestartiest inhuren

Een feestact boeken kan een risico zijn. Houdt jouw publiek van de desbetreffende act. Of is deze net een tikkeltje te saai of te ‘fout’?
Met De Zingende Barmannen neem je geen enkel risico.
Stuk voor stuk geboren entertainers die in hun show vol gas geven door de grootste meezingers en medley’s op hun publiek af te vuren. Ze gaan door de gehele locatie heen en zorgen dat het dak er helemaal af gaat. Telkens weer!

Live-act op jouw feest boeken

Het doel van de mannen is helder; iedereen moet schor naar huis van het meezingen! Hun show bestaat daarom ook uit de grootste klassiekers uit alle tijden. Van Hazes tot aan Mart Hoogkamer en van Tom Jones tot Bruno Mars.
Je kan deze feestact boeken om een kort en krachtig blokje te komen vlammen van 45 minuten, maar ook voor een spectaculaire, avondvullende show draaien zij hun hand niet om.

De Zingende Barmannen boeken of inhuren

Wanneer je nog een klein duwtje nodig hebt, raden we jouw aan de video te bekijken. Zo zie je dat ze zelfs bij een zeer kritisch publiek negen van de tien mensen binnen een nummer als hebben staan dansen en zingen.
Dus twijfel niet langer en boek nu eenvoudig bij Burolivemuziek.nl

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Zingende Barmannen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,3

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie