0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dikdakkers

Biografie Dikdakkers

Anton en Hans vormen al jaren het feestduo de Dikdakkers. Deze act is 100% feestgarantie door interactie met het publiek.
Bekend van de mega hits Cowboys & Indianen en Het Vliegerlied.

Bekende feestartiesten boeken of inhuren

De heren weten precies hoe het publiek getrakteerd moet worden op een feestje. De liedjes “Het Vliegerlied“, “Hobbelpaard“, Dikdakkersdans” , ”Het Bobsleelied” en natuurlijk de hit “Cowboys & Indianen” staan bol van de interactie.

zangers en zangeressen bij Burolivemuziek

Het is slechts een kleine greep uit het grote repertoire van deze twee feestmakers. En een optreden staat dan ook garant voor een bewegend en springend publiek.

Dikdakkers boeken voor scherpste gage

Ook te boeken als KIDS show!

SNAPPIE KIDS SHOW       Een doldwaas avontuur op het podium met Snappie de krokodil
COWBOYS & INDIANEN KIDS SHOW 
Een interactief avontuur waarin de cowboys en indianen op zoek gaan naar de schat
HET PEPERNOTEN FEEST   kidsprogramma voor de Sinterklaasperiode

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dikdakkers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties