0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Allround Jazz Duo

Biografie Allround Jazz Duo

Burolivemuziek.nl beschikt over ’s lands beste jazz muzikanten die in iedere setting/formatie te verkrijgen zijn. Van een Allround Jazz Duo die zeer geschikt is voor intiemere feesten in bv huiskamer, tijdens diner of als ontvangst bij een receptie. Tot de sfeer van complete jazzband.

Jazzband boeken

Een privé feestje of bedrijfsevent, met de inzet van een jazz duo is succes verzekerd en door compacte afmeting, het scherpte tarief en de bescheiden volume kun je zeer veel kanten op. Dit jazz duo heeft reeds vele honderden klanten laten swingen.

Duo voor jazzmuziek tegen scherpste prijs

Beperkt budget maar toch de sound van een jazz orkest inhuren? Dan is dit jazz duo zeker een verstandige keus. Zeer ervaren en uiteraard conservatorium geschoold zodat veel stijlen zoals mooie ballads, swingende jazz, gemixed met romantische bossa nova en vrolijke samba’s te horen worden gebracht.

Uitgebreid repertoire

Omdat het volume zo beperkt is, kunt u een jazz duo bijvoorbeeld inzetten bij kleinschalige diners met uw bedrijf, op intieme huwelijksdiners of bij zakelijke bijeenkomsten waarin het zachte volume erg belangrijk is.

Uiteraard is het duo ook uit te breiden met meerdere muzikanten zoals een gitarist, drummer, saxofonist, vocalist en/of vibrafonist.
Voor jouw feest of evenement maken we graag een voorstel met de door jouw gewenste jazz formatie. Van solist tot compleet orkest.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Allround Jazz Duo boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties