0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Memories Uitvaartmuziek

Biografie Memories Uitvaartmuziek

Memories Uitvaartmuziek brengt live muziek tijdens de uitvaart van jouw dierbare zodat je op een persoonlijke wijze afscheid kunt nemen. Met live muziek wordt het laatste eerbetoon een blijvende en waardevolle herinnering.

live muziek voor uitvaarten

Waarom live muziek tijdens een uitvaart? Omdat live muziek de  mens raakt en de dierbare herinneringen hiermee worden beleefd. Vele nabestaanden ervaren dat live muziek bijdraagt aan een unieke uitvaart.

Werkwijze uitvaartmuziek

Na het overlijden neemt u of uw uitvaartondernemer contact op met Memories Uitvaartmuziek. In een gesprek nemen wij al uw (muzikale) wensen door en bespreken de vele mogelijkheden.

Geeft u de voorkeur aan een groep muzikanten of alleen een zanger/gitarist of ander instrument. Alles is mogelijk en wij vertellen u graag de mogelijkheden en uiteraard het kostenplaatje.

professionele uitvaartmuziek boeken

Memories Uitvaartmuziek is een professionele groep muzikanten die uw optreden tot in uw volledige wens zullen verzorgen. Ongeacht de locatie, aantal aanwezigen, binnen of buiten etc. Live muziek op iedere locatie door heel Nederland.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Memories Uitvaartmuziek boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties