0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Two Wieners

Biografie Two Wieners

De Two Wieners spelen nog échte live muziek uit de jaren 50 en 60, unplugged rock ’n Roll met niet meer dan een gitaar, een contrabas en 2 stemmige zang.

Muziek uit de fifties en sixties

Vintage Rock’n’Roll uit de fifties door Two Wieners! Met gitaar, contrabas en twee puike zangstemmen, brengen zij de swingende muziek van oa Buddy Holly, Johnny Cash en Elvis Presley tot leven, met uitstapjes naar oude country en hippe sixties.

Duo rock ’n roll

Bekend van oa De Wereld Draait Door en talloze optredens in Nederland maar ze speelden ook in België, Frankrijk, Duitsland, Denemarken en Noorwegen. En: ze touren twee keer per jaar in Engeland. In 2016 wonnen ze de Dutch County Music Award, als beste duo/trio van het jaar.

fifties en sixties muziek tegen scherpste prijs

Na eerdere tributes to Buddy Holly en The Everly Brothers, verscheen in 2016 het album CASHBACK, een ode aan Johnny Cash. Ook met dit repertoire werden bijzondere shows gedaan, zoals in de oude gevangenis Noordsingel in Rotterdam.

sixties artiesten boeken

Bij een optreden van Two Wieners komen deze en vele andere Golden Oldies uit de Fifties en Sixties samen. Goed en gezellig, dus: kom kijken!

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Two Wieners boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties