0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Around the Jukebox

Biografie Around the Jukebox

U Roept, William Smulders speelt! Kies uit 135 verschillende Top Hits!

Around the Jukebox is een semi-akoestisch trio dat gebruik maakt van een mooie jukebox waar een deel van de instrumenten op aangesloten is waardoor de groep mobiel inzetbaar is maar toch een beetje uitversterkt zodat de muziek in alle omstandigheden hoorbaar blijft.

Semi akoestisch trio

Harde muziek maken ze niet want het gaat om de sfeer en de gezelligheid. Voor ieder feest word de juiste balans gezocht tussen ‘aanwezig’ en ‘té hard’.

Uitgebreid repertoire

Het repertoire van deze muziekgroep bestaat uit 50’er 60’er 70’er en 80’er jaren hits met een akoestische hedendaagse sound.
De muziek wordt op originele wijze gebracht met gitaar, contrabas, drums en meerder stemmen.

Scherpste gages voor muzikaal trio

Around the Jukebox is een muzikaal concept van William Smulders. Deze muzikale duizendpoot is een muzikant, artiest en entertainer in hart en nieren en weet menig feest/event tot een fantastisch muzikaal succes te maken. Aanrader dus!

William Smulder boeken voor scherpste gage

Zo toerde de band o.a. met Wanda Jackson, Chris Montes en Linda Gail Lewis, speelde onder meer voor 3FM bij Giel Beelen en stond meermalen op het hoofdpodium van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten.

  • Around the jukebox is ook te boeken met solo William Smulders of als duo met Lieke Grey

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Around the Jukebox boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties