0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Party Piet Pablo

Biografie Party Piet Pablo

Party Piet Pablo is de populairste piet van Nederland en Belgie onder kinderen, jongeren en ouders. Het personage, gespeeld door Okke Verberk, brak in 2012 groots door met Zwarte Pieten Stijl, de Nederlandse versie van Gangnam Style.

Een van de populairste clips op YouTube

Het succes van Party Piet Pablo bleef niet onopgemerkt. Zijn clip behoort met meer dan 10 miljoen views tot een van de populairste Nederlandse clips aller tijden en tot de populairste Sinterklaasclip ooit. Daarnaast behaalde Party Piet Pablo positie 11 in de SingleTop 100 en positie 1 in de Sint Top 50.

Stoere sound, dans en humor

Met een stoere sound, dans en humor verwacht Sinterklaas dat heel Nederland van voor tot achter mee kan zingen en dansen. De act van Party Piet Pablo zal door kinderen en ouders als onvergetelijk worden ervaren. Met stoere versies van bekende Sinterklaasnummers en zijn nieuwe hit zal de tent worden afgebroken. Interactie in de vorm van samen de populaire dans van de nieuwe hit aanleren speelt een grote rol in de show.

Party Piet Pablo boek je tegen de scherpste prijs

Party Piet Pablo neemt zijn eigen professionele fotograaf mee. Na zijn optreden zal er een meet and greet plaatsvinden waarin alle kinderen op de foto kunnen met de piet. Deze foto’s zijn vervolgens gratis te verkrijgen. Party Piet Pablo, gegarandeerd de beste act voor de November/December maand!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Party Piet Pablo boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties