0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Party Piet Pablo

Biografie Party Piet Pablo

Party Piet Pablo is de populairste piet van Nederland en Belgie onder kinderen, jongeren en ouders. Het personage, gespeeld door Okke Verberk, brak in 2012 groots door met Zwarte Pieten Stijl, de Nederlandse versie van Gangnam Style.

Een van de populairste clips op YouTube

Het succes van Party Piet Pablo bleef niet onopgemerkt. Zijn clip behoort met meer dan 10 miljoen views tot een van de populairste Nederlandse clips aller tijden en tot de populairste Sinterklaasclip ooit. Daarnaast behaalde Party Piet Pablo positie 11 in de SingleTop 100 en positie 1 in de Sint Top 50.

Stoere sound, dans en humor

Met een stoere sound, dans en humor verwacht Sinterklaas dat heel Nederland van voor tot achter mee kan zingen en dansen. De act van Party Piet Pablo zal door kinderen en ouders als onvergetelijk worden ervaren. Met stoere versies van bekende Sinterklaasnummers en zijn nieuwe hit zal de tent worden afgebroken. Interactie in de vorm van samen de populaire dans van de nieuwe hit aanleren speelt een grote rol in de show.

Party Piet Pablo boek je tegen de scherpste prijs

Party Piet Pablo neemt zijn eigen professionele fotograaf mee. Na zijn optreden zal er een meet and greet plaatsvinden waarin alle kinderen op de foto kunnen met de piet. Deze foto’s zijn vervolgens gratis te verkrijgen. Party Piet Pablo, gegarandeerd de beste act voor de November/December maand!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Party Piet Pablo boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie