0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Sugarfree

Biografie Sugarfree

Sugarfree zijn Gildy Florus en Nathalie Prins en  zij scoorden in 2011 met “Sugarfree” hun eerst hit in Vlaanderen met het liedje ”De Wind Fluistert Jouw Naam”.

Vlaamse zangeressen boeken of inhuren

De meisjes tekenen een contract bij “Universal-music” en treden in april 2011 voor de eerste keer op als “Supertip” in Anne’s Vlaamse 10 op VTM.
Bij Radio2 worden ze genomineerd voor zomerhit 2011(Beste doorbraak & zomerhit).

duo voor scherpste gage

In de zomermaanden zijn ze ook drie maal te zien in “Vlaanderen Muziekland” op TV-één. Ze staan met hun debuutsingle uiteindelijk 7 weken in de Radio2 top 30 en 19 weken in de Vlaamse Ultratop 10 waarvan 4 weken op nr 1.

Vlaams duo

In 2013 heeft “Sugarfree” meteen een gigantische hit te pakken. Het winnende Eurovisie Songfestival liedje uit 1981 “Making Your Mind Up” wordt door Nathalie en Gildy omgetoverd tot het aanstekelijke “Geef Er Een Lap Op”.

Bekend van tv en hits

2015 was voor Nathalie en Gildy een topjaar met een bomvolle agenda en 4 singles “Liefde Huilt, Liefde Lacht”, “Hartenbreker”, “Comment Ca Va” en “Zeg Me Waarom” die allemaal de nationale hitparade haalden.

Met “Comment Ca Va” stonden ze ook op nummer 1 in de Vlaamse top 10 van Ment-tv.

Sugarfree boeken of inhuren

Ondertussen Sugarfree behoort tot de nieuwe generatie populaire artiesten en is niet meer weg te denken uit de Vlaamse showbizz. Elk optreden is tevens een groot ambiancefeest voor jong en oud!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sugarfree boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties