0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Sugarfree

Biografie Sugarfree

Sugarfree zijn Gildy Florus en Nathalie Prins en  zij scoorden in 2011 met “Sugarfree” hun eerst hit in Vlaanderen met het liedje ”De Wind Fluistert Jouw Naam”.

Vlaamse zangeressen boeken of inhuren

De meisjes tekenen een contract bij “Universal-music” en treden in april 2011 voor de eerste keer op als “Supertip” in Anne’s Vlaamse 10 op VTM.
Bij Radio2 worden ze genomineerd voor zomerhit 2011(Beste doorbraak & zomerhit).

duo voor scherpste gage

In de zomermaanden zijn ze ook drie maal te zien in “Vlaanderen Muziekland” op TV-één. Ze staan met hun debuutsingle uiteindelijk 7 weken in de Radio2 top 30 en 19 weken in de Vlaamse Ultratop 10 waarvan 4 weken op nr 1.

Vlaams duo

In 2013 heeft “Sugarfree” meteen een gigantische hit te pakken. Het winnende Eurovisie Songfestival liedje uit 1981 “Making Your Mind Up” wordt door Nathalie en Gildy omgetoverd tot het aanstekelijke “Geef Er Een Lap Op”.

Bekend van tv en hits

2015 was voor Nathalie en Gildy een topjaar met een bomvolle agenda en 4 singles “Liefde Huilt, Liefde Lacht”, “Hartenbreker”, “Comment Ca Va” en “Zeg Me Waarom” die allemaal de nationale hitparade haalden.

Met “Comment Ca Va” stonden ze ook op nummer 1 in de Vlaamse top 10 van Ment-tv.

Sugarfree boeken of inhuren

Ondertussen Sugarfree behoort tot de nieuwe generatie populaire artiesten en is niet meer weg te denken uit de Vlaamse showbizz. Elk optreden is tevens een groot ambiancefeest voor jong en oud!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sugarfree boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie