0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Feestpiet Fabio

Biografie Feestpiet Fabio

Feestpiet Fabio is op youtube een grote hit en bekend van Stoomboot Cadeautje (Salsa Tequila Sinterklaas versie). Op internet is hij ruim 10 miljoen keer bekeken.

Sinterklaas act boeken of inhuren

Dit jaar komt Feestpiet Fabio naar Nederland om elk Sinterklaasfeest op zijn kop te zetten!
Van intocht tot clubmiddag, van dorpsfeest tot pakjesavond; Fabio maakt er (zijn naam zegt het al een beetje) een ouderwets gezellig feest van!

Feestpiet Fabio boeken voor scherpste gage

Tijdens deze 20 minuten durende tape-act wordt er driftig mee gedanst, gezongen en gesprongen op de coole hits van deze grappige Pieterbaas!
Mag hij uw huisje of evenement ook niet voorbij rijden? Informeer dan snel naar de mogelijkheden.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Feestpiet Fabio boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties