0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jamyro

Biografie Jamyro

Jamyro is dé nieuwe popgroep bestaande uit Justine, Maxime, Mario & Jurre. Volg ze via Twitter voor alle ins & outs en bekijk hun wekelijkse serie op YouTube.

Na weken van voorbereidingen in het volste geheim is Jamyro op 6 September gepresenteerd aan het jonge Nederlandse publiek op de Septembermarkt te Harmelen.
Op 7 September was het de beurt aan Hilversum tijdens de Open Studio Dagen op het Media Park.

De Nieuwe popgroep van NL

Wat er toen is gebeurd is nog steeds onverklaarbaar binnen een paar uur was de Facebook pagina en de website overbelast.
Is Nederland er dan echt klaar voor een nieuwe popgroep die bestaat uit Romy, Maxime, Jurre en Mario te omarmen? JA!

Lekkere danceable popsongs

Het viertal brengt energieke, Engelstalige popnummers met een hippe dance beat en staat garant voor spetterende optredens, waarbij het dak eraf gaat!

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jamyro boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties