0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Sjonnies

Biografie De Sjonnies

Opgericht in 1991 zijn De Sjonnies uitgegroeid tot een vaste waarde in het Nederlandse feestcircuit.  De heren kennen eigenlijk alleen maar hoogte punten in hun carrière omdat ze houden van een feestje en er altijd een feestje van maken.

Feestartiesten boeken of inhuren

De Sjonnies, wie is er niet groot mee geworden? Hun keuze van muziek in combinatie met humor feest en blijdschap maken dat ze nooit overtroffen kunnen word. Elke keer is anders, maar ook elke keer weer raak! Een groot succes ook wel te zeggen…

Knallende hits

Spring maar van je stoel af en luister de volgende hits van De sjonnies die we voor u op een rijtje hebben gezet!Dat word gegarandeerd swingen en helemaal los gaan! De Sjonnies heebben veel geproduceerd in de loop van de tijd maar een aantal toppers hier voor u onder geselecteerd!

• Dans je de hele nacht met mij
• Blauw van de sangria
• Annemarie
• Zwemmen zonder slip
• Roos in je blonde haren
• M’n fiets is gejat!

De Sjonnies boeken voor scherpste gage

Jazeker u hoort het goed Polonaise achteruit! Deze hit scoorde de Sjonnies, samen met Bennie solo Dit werd één van de grootste landelijke carnavalshits van de laatste jaren.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Sjonnies boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties