0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
CC Campbell

Biografie CC Campbell

Schijnbaar moeiteloos smelten de stemmen van de uit Suriname afkomstige broers samen tot één geluid. Met de nieuwe live show bewijst CC Campbell op moderne wijze eer aan hun muzikale helden.

CC Campbell Live

CC Campbell boek je voordelig bij burolivemuziek.nlLive shows van CC Campbell zijn een swingende reis terug in de tijd maar met beide benen in ‘het nu’.

CC Campbell weet feilloos de energie van Motown over te brengen op het publiek.

En even stylish als hun Motown voorbeelden.

Close harmony

Op de cd staan eigentijdse close harmony uitvoeringen van soul- en popklassiekers uit de jaren ’70 en ‘80. Nummers als ‘My girl’, ‘Papa was a rolling stone’ en ‘Bernadette’ brengen de luisteraar terug naar die soulvolle decennia. Op de cd zijn ook nummers van de Bee Gees en Cliff Richard te beluisteren. Door de verfijnde en meerstemmige zangpartijen sluiten de door Humphrey Campbell en Lucy Steymel geschreven: ‘I Am on my way’ en ‘If this is real’ naadloos aan op het overige repertoire.

De CD was een idee van Tony Berk, directeur van Dino Music. De arrangementen zijn grotendeels van Humphrey Campbell. Aan de cd werkten klinkende namen mee, zoals Ruth Jacott, Forrest Thomas, Rocq-e Harral en Edwin Schimscheimer. De single ‘My girl’ eindigde in de Zuid-Afrikaanse top 100.

popmuziek en hymns

Het muzikale trio werd geboren in Suriname. De broers komen uit een groot gezin, dat in de jaren ’70 naar Nederland vertrok. Zij groeiden op met popmuziek en hymns en musiceren werd hen met de paplepel bijgebracht. Humphrey, Charles en Carlo zijn zich daar altijd in blijven ontwikkelen. Met resultaat. Op het podium en in de studio voelen en vullen ze elkaar feilloos aan en genieten ze van het samen entertainen.

Met veel plezier denken Humphrey, Carlo en Charles terug aan een tour langs de Franse Zuidkust samen met de Wereldomroep in 1999. De groep was ook te zien bij tv-programma’s als Cor & Co (van Cor Bakker), ‘Het gevoel van’ (KRO) en Het Swingpaleis (VRT).

Daarnaast verscheen CC Campbell ook in: Jos op 1 (NCRV), Koffietijd (RTL4), Kerstshow Winterwonderland (RTL4), 15 Miljoen Mensen (RTL6), Gouden Televiezier-ring (AVRO), Het Wereldomroep Gala met het Metropole Orkest, Miss Beautiful Black verkiezing (Veronica).

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je CC Campbell boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties