0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Hans van Heiningen

Biografie Hans van Heiningen

Solist Hans van Heiningen is een licht klassieke zanger die studeerde aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam en zijn studie vervolgde in Utrecht bij Udo Reinemann. Hij maakte deel uit van concerten met oratoriumkoren en orkesten.

Zangers en zangeressen boeken of inhuren

Hans is als zanger werkzaam in zeer uiteenlopende genres als: opera, operette, concerten, musicals en muziektheater. Hij heeft gastrollen vervuld bij verschillende toneelgezelschappen, bedrijfs- en promotiefilms.

Boek een zanger bij Burolivemuziek

Succesvol zijn ook zijn optredens als zanger met onder andere progamma’s als ‘Winterreise’ van Franz Schubert en liederen van onder andere Schumann, Wolf, Mahler, Williams, Finzi, Duparc en Diepenbrock.

Klassieke muziek voor bruiloft

Hans is naast zangdocent ook begenadigd zanger op bv bruiloften. Als licht klassieke zanger heeft hij veel ervaring en een groot repertoire aan sfeervolle songs van bv. Il Divo, Andrea Bocelli, Charles Aznavour en Ave maria.

Hans van Heiningen boeken voor scherp gage

Hij maakt samen met het bruidspaar graag een prachtige huwelijksceremonie met bijpassende liederen. Laat je verrassen door de romantische klanken van de stem van Hans. Dit kan zowel akoestisch als versterkt.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Hans van Heiningen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties