0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Ferry Doedens

Biografie Ferry Doedens

Op vijftienjarige leeftijd speelde hij een figurantenrol in de musical Pietje Bell en speelde hij hoofdrollen in diverse lokale musicalproducties van theater De Lawei.
Na de middelbare school ging Doedens de MBO opleiding Kunst, Theater en Media volgen aan de Noorderpoort in Groningen.

Ferry werd in 2006 benaderd voor de nieuwe boyband IDSF. Samen met Ivar Oosterloo, Davy Oonincx en Sonny Sinay nam hij de clip Sinner op.
De clip werd uitgezonden op TMF maar werd geen succes.

Goede Tijden Slechte Tijden

In het voorjaar van 2009 werd Doedens gecast voor de rol van het homoseksuele personage Lucas Sanders in de dagelijkse soapserie Goede tijden, slechte tijden.
Tijdens zijn kennismakingsinterview zei Doedens dat hij zelf geen homoseksueel is. Met zijn rol in de dagelijkse soap levert Doedens een bijdrage aan de homo-emancipatie. De relatie tussen zijn personage Lucas en die van Edwin, gespeeld door Raynor Arkenbout, was onder de afkorting Ludwin ook populair bij buitenlandse fans.
Hiervoor ontving hij in 2011 de mede door homowebsite Gay.nl ingestelde Gay Media Award.

Wicked the musical

Vanwege zijn achtergrond met muziek werd Doedens gevraagd als de alternate van Jim Bakkum in de musical Wicked.

Tijdens zijn 30 minuten durende opzwepende tape-act zingt Ferry een mix van bekende Nederpopklassiekers, maar ook actuele meezingers.
Ferry doet naast tape act ook een meet&greet.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Ferry Doedens boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties