0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Rob Ronalds

Biografie Rob Ronalds

Rob Ronalds (Amsterdam, 31 januari 1966) is een Nederlandse zanger die bekend werd door zijn vertolkingen van het Nederlandstalige levenslied.

Ronalds werd geboren in Amsterdam en wilde als kind altijd al graag zingen. Op zijn twintigste besloot hij dat te gaan doen. Hij nam deel aan verschillende talentenjachten en werd daarbij ook diverse keren winnaar. In 1992 deed Ronalds mee aan de Soundmixshow van Henny Huisman. Hierdoor kreeg hij zijn eerste bekendheid.

Bekende feestartiesten boeken

In 2000 begon zijn tv-carrière bij Ab Normaal naar het gelijknamige tv programma waarin Rob de stem deed van Ab Normaal.

Daarnaast werd hij zanger van het Cooldown Café. Eind 2007 bracht hij de single Och was ik maar… uit, het origineel is van de hand van Johnny Hoes.
Deze single werd één van zijn grootste successen tot nu toe met een 30e plaats in de Single Top 100.

Boek voordelig een zanger op Burolivemuziek

Rob grossiert in vrolijke feestnummers waaronder hits als “Kleine blonde Mariandel“, de mega feesthit “Haar rode lampie“ en later gevolgd door “Meisjes van de nacht“, “Wat is het leven toch mooi“, “Op de camping“, Gloria“, “Ons Frans is vrijgezel”

Rob Ronalds boeken voor scherpste gage

Rob is een rasechte entertainer en een echte feestkanjer op het podium. Hij zal zeker van de gelegenheid gebruik maken om zijn herkenbare stem als Ab Normaal te laten klinken en de meeste feesten eindigen in een onnavolgbare polonaise.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Rob Ronalds boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties