0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Billy Joel Experience

Biografie The Billy Joel Experience

The Billy Joel Experience door Alexander Broussard is een wervelende ode aan Billy Joel. Gespeeld door een fantastische pianist en entertainer.

Pianist boeken of inhuren

The Billy Joel Experience Burolivemuziek.nlDe liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen.
Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 40 top tien hits op zijn naam staan.

Tributebands bij Burolivemuziek.nl

Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger “The Pianoman” maar ook swingende rockers zoals “My life”, prachtige ballads zoals “Honesty” of lekkere Rock & Roll zoals “Only the good die young”.

Alexander Broussard bekende Pianist

Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat.
En hoewel Billy (69) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken.

The Billy Joel Experience boeken voor scherpste gage

Het werd dus hoog tijd voor een tribute. Vandaar: The Billy Joel Experience. Gespeeld door Alexander Broussard, een fantastische piano entertainer en bekend van de piano show PlussupportAct, de vaste begeleidingsband van cabaretier Najib Amhali.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Billy Joel Experience boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties