0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Rangel Silaev

Biografie Rangel Silaev

Rangel geeft soloconcerten al vanaf zijn 9de. Hij is een middelbare scholier en studeert  sinds zijn 5de jaar piano, al vanaf zijn 10de  aan het conservatorium. Hij studeert momenteel intern aan het conservatorium bij de Russische pianoprofessor Naum Grubert en woont door de week in House of Music in Den Haag.

Winnaar Internationale Novak piano concours

Hij was o.a. de winnaar van het Internationale Novak piano concours in Tsjechië en dit jaar kreeg Rangel  De Gouden Label aanmoedigingsprijs van Klassiek Centraal België bekijk de video rechts in beeld.

Bekend van de documentaire Rangel.

In 2015 werd een documentaire over Rangel met Katja Schuurman uitgezonden. De KRO / Simpel Media opnames werden tijdens de lessen en concerten van Rangel in Nederland, o.a. in het Hermitage Museum van Amsterdam, Den Haag en in het buitenland opgenomen.

Rangel werd gedurende één jaar voor deze documentaire gefilmd om aan de kijkers te laten zien hoe hard hij en onze familie moeten werken om een hoog niveau te mogen bereiken. Het publiek reageert tijdens soloconcerten dan ook vaak verrast en menigeen wordt emotioneel geraakt.

Boek Rangel Silaev

Voor uw show of evenement is Rangel Silaev te boeken bij burolivemuziek.nl

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Rangel Silaev boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties