0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Due Amici

Biografie Due Amici

Due Amici betekent “twee vrienden” en is een Italiaans duo met een zeer breed repertoire aan Italiaanse traditionele en hedendaagse muziek. Een prachtig en gevarieerd repertoire wat zeer geschikt is voor de meest uiteenlopende gelegenheden.

Italiaans duo boeken of inhuren

Het repertoire wordt uitgevoerd met mandoline, gitaren, accordeon, saxofoons en zang. Geniet van prachtige muzikale klanken die u meevoeren naar heerlijke, zonnige Italiaanse sferen.

Due Amici boeken

Op verzoek kan het repertoire uitgebreid worden met muziek uit andere werelddelen. Naast Italiaanse repertoire beheersen zij ook Frans, Grieks, Spaans en Zuid-Amerikaans repertoire.
Het is zelfs mogelijk om Jazz Standards en Easy Listening repertoire ten gehore te brengen!

Zoek je een Italiaanse solist/troubadour? Dan is Angelo Indaco wellicht iets voor je.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Due Amici boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties