0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Torkest
  • Info
  • Repertoire

Biografie Torkest

Torkest bestaat uit het allround zeer ervaren Brabantse duo Ton en René. Met hun muzikaal vakmanschap en jarenlange ervaring zorgen zij voor een geheid feest in de tent… of zaal.

Stemmingsorkest en tweemansband boeken of inhuren

Een band/orkest hoeft echt niet groot te zijn om groots over te komen. Dat bewijzen Rene en Ton met hun stemmingsorkest. Met enthousiasme en humor brengen zij graag de muziek bij de gasten.

boek een duo en trio band

Een zeer uitgebreid repertoire hebben de heren. Maar net zo belangrijk is het geluid, het licht en de complete presentatie. Dat zit wel goed. Het geluidsvolume word per situatie aangepast zodat er altijd op gepaste toon gespeeld word.

Torkest boeken voor scherpste gage

Een veelgevraagde tweemansband en mag met recht ‘allround’ genoemd worden. Van bruiloft tot diner dansant en van personeelsfeest tot sfeer op het plein. Ton en Rene doen het allemaal.

Feest, Disco, Gouwe Ouwe, Rock, Easy Listening, Pop en muziek voor iedereen…

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Torkest boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties