0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Oh Boy

Biografie Oh Boy

Semi Akoestisch trio Oh Boy bestaat uit zangeres Alissa, gitarist Bas en contrabas speler Peter. Zij spelen covers van vroeger en nu, bekend en minder bekend.

Akoestisch trio boeken of inhuren

De liedjes worden allemaal in een heerlijk akoestisch, soulful en jazzy jasje gestoken en met veel passie en ervaring gespeeld door dit trio. Denk aan Ray Charles, Benny Newman, Elvis, Dolly Parton maar ook Megan Trainor, George Michael en The Steeldrivers.

Duo, solo en trio muzikanten bij Burolivemuziek.nl

De specifieke, bij de muziekstijl passende kleding, is een prachtige aanvulling op het geheel en vormt een ideale combinatie voor iedere gelegenheid!
Je kunt dit trio dus overal inzetten waaronder een bruiloft maar net zo goed tijdens een diner of op een bedrijfsfeest.

Oh Boy boek je voor scherpste gage

Kerst trio
Daarnaast heeft dit fantastische trio ook een uitgebreid kerstrepertoire zodat ze ook voor deze sfeervolle tijd zijn in te huren.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Oh Boy boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties