0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Frisz

Biografie Frisz

Frisz is voorheen bekend als de meidengroep Djumbo, welke een promotiestunt was van de supermarktketen Jumbo.

Meidengroep Frisz, de opvolger van Djumbo, is weer compleet. Danique van Roosmalen uit Schijndel is via een online talentenjacht gekozen als derde en nieuwste ‘Friszer’. Samen met Samantha Klumper en Lindsy Schuman gaat zij optreden met de bekende Djumbo-liedjes.

Voorheen bekend van Djumbo

Ook werken de drie aan nieuw repertoire. Danique is de opvolger van Lotte Prijs uit Valkenswaard. Zij maakte afgelopen zomer bekend de meidengroep te verlaten.

Hoe het begon

Djumbo bestond uit Lotte, Lindsy en Svenja die werden uitgekozen om samen een meidengroep te vormen.
Met liedjes als “Eyahe” en “Hide and seek” wisten ze binnen no-time de top 10 van de Nederlandse hitlijsten te bereiken.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Frisz boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties