0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Adlicious

Biografie Adlicious

Het trio leerde elkaar kennen op het conservatorium van Rotterdam, waar zij allemaal zijn afgestudeerd in een andere specifieke muziekstijl. Het drietal besloot de handen ineen te slaan en hun muzikale krachten te bundelen.

X factor UK

De popgroep besloot om mee te doen aan het derde seizoen van X Factor, maar de inschrijving bleek al gesloten te zijn.
Daarop werd besloten om het maar direct op internationaal niveau te proberen.
Adlicious reisde af naar Engeland, om daar deel te nemen aan het zevende seizoen van The X Factor UK.
De groep wist uiteindelijk, uit de duizenden aanmeldingen, bij de laatste 50 kandidaten te eindigen.

Adlicious heeft drie singles uitgebracht, Flavour, Maniac en Come Home en zijn op dit moment druk bezig met nieuw materiaal en hun plannen voor de aankomende tijd.

Volgens X factor jurylid Gordon was de winnaar voor de X factor 2011 al bekend, vanaf het moment dat Adlicious meedeed.
Adlicious verrast in X Factor met sprankelende optredens, enorme professionaliteit, flexibiliteit en diversiteit. Waar ze uiteindelijk, na een erg spannende finale, op een goede tweede plaats eindigen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Adlicious boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties