0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Gold Collective

Biografie Gold Collective

Gold Collective is een echte band voor bruiloftmuziek. Of het nu een huwelijksceremonie, een receptie of een spetterend avondfeest is, deze band kan het allemaal. Van ingetogen achtergrondmuziek tot lekker knallen op het avondfeest. Gold Collective kan het allemaal.

Band boeken of inhuren

Deze semi akoestische band staat voor een professionele muzikale omlijsting met hits van toen en nu. Alles heel herkenbaar en passend voor de gelegenheid. De formatie bestaat uit een zangeres/gitariste, contrabassist en een percussionist.

Boek akoestische muziek

Altijd een passend repertoire voor de gelegenheid en het geluidsvolume altijd in overleg met opdrachtgever en locatie. En mag en kan het wat harder dan zal dit zeker gepaard gaan met lekker swingende muziek.

Gold Collective boeken voor scherpste gage

De band is te boeken voor een huwelijksceremonie, receptie of avondfeest. Soms is een combi zelfs ook mogelijk. Alles is bespreekbaar en in overleg is veel mogelijk. Rustige achtergrondmuziek of uptempo repertoire.

De band is ook uit te breiden met een zanger/pianist én/of een DJ met eigen dj booth en extra laag speaker.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Gold Collective boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties