0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Party Animals

Biografie de Party Animals

In de jaren 90 produceerden de Party Animals voornamelijk happy hardcore, later verschoof dit naar hardcore house.

Artiesten boeken of inhuren

Party Animals boek je voordelig bij burolivemuziek.nlDe eerste kennismaking met de Party Animals was in de videoclip van de Flamman & Abraxas remix van I wanna be a hippy van Technohead. In de videoclip waren drie gabbers en een hippy te zien. De Nederlandse producers (Jeroen Flamman & Jeff ‘Abraxas’ Porter), die achter de remix zaten, ontdekten de vier en vrij snel na de hit gingen de Party Animals als eigen groep verder.

Hun eerste single Have you ever been mellow’ werd gelijk een nummer 1 hit. Ook hun tweede single Hava Naquila en derde singel Aquarius bereikten de nummer 1 positie in Nederland. De Party Animals veroverden ook andere landen, zo scoorden ze bijvoorbeeld met Atomic een grote hit in Hongkong.

90’s Hakkuh act

Aan het eind van de jaren 90 scoorden de Party Animals nog enkele grote hits met My Way en Hawaï 5-0. Vanaf 2000 bleef het enkele jaren stil rondom de Party Animals.

In 2002 beleefde de Party Animals hun comeback op een studentenfeest in Delft toen, Jeroen Flamman ontdekte hoe populair de singles van de Party Animals nog waren.
Besloten werd het project nieuw leven in te blazen.

Begin 2005 maakten de mannen een cover van het nummer What’s Up waar de 4 Non Blondes in 1993 een grote hit mee scoorden.

Party Animals new style

In het voorjaar van 2009 kondigen Flamman & Abraxas aan op zoek te zijn naar nieuwe groepsleden. Michael en Youri nemen in juli van dat jaar officieel afscheid van de act. Zij worden vervangen door Martijn en Jan. In 2010 is de derde generatie Party Animals een feit. De nieuwe groep zet het succes voort en treden nog steeds wekelijks door heel Nederland op.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Party Animals boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties