0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Gibson brothers

Biografie Gibson brothers

Gibson Brothers, geboren op het Antilliaanse eiland Martinique en sinds vele jaren woonachtig in Parijs, begonnen hun carrière in 1976. Het bijzondere trio maken geweldige muziek. De fantastische mix tussen disco en salsa maakte dat ze bekend werden, en uiteindelijk ook doorbraken.

70’s en 80’s classic artiesten

In 1976 werd hun eerste single “COME TO AMERICA”  een Europees succes. In 1977 schreven zij “NON STOP DANCE” met een verkoop van 1 miljoen exemplaren en goed voor een nr. 1 notering in België, Nederland en Noord Europa.

Wereld hit

1980 Hun 1e wereldhit “CUBA” leverde 14 gouden platen op, was een nr. 1 hit in 16 landen, een nr. 9 notering in de Amerikaanse Bill Board en goed voor een verkoop van meer dan 5 miljoen exemplaren.

classic artiesten boeken voor scherpe prijs

Ja hoor, de Gibson Brothers touren al meer dan 20 jaar over de gehele wereld. De Gibson Brothers zouden jouw feest ook graag de beste maken. Boek voordelig bij BUROLIVEMUZIEK.NL .

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Gibson brothers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties