0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
D-LICIOUS VOCALS

Biografie D-LICIOUS VOCALS

We kennen D-LICIOUS VOCALS allemaal van hun krachtige zang en het geweldig gitaar spel van de gitarist, maar voor mensen die D-LICIOUS VOCALS willen wij van BUROLIVEMUZIEK.NL u graag samen brengen,  genieten van Akoestische perfectie in uitvoering? Dan bent u aan hier op het goede adres. Helemaal in deze koude winterdagen brengen de zangeressen van D-licious jou de warmte.

Voorstel rondje..

Mariske Hekkenberg: bekend van The Glenn Miller Orchestra,  Grant & Forsyth, Metropole Orkest.
Evelyn Kallansee bekend van Tristan, Marco Borsato, Hollywood Boulevard, Tony Hadley, Johnny Logan, ook verschijnende musicalproducties als Les Miserables, Evita.
Pien Schneider bekend van Henk Westbroek, Soulshow R.E.S.P.E.C.T., Frans Bauer, Rene Froger, Thomas Berge, Glennis Grace, Guus Meeuwis.
Herman Onnen bekend van Lichterlaaie, Suzy Dexter, Guus Meeuwis, Rene Froger en Jeroen van der Boom.

D-LICIOUS VOCALS

Drie topzangeressen & een gitarist uit de Nederlandse muziekwereld hebben de handen ineengeslagen. Solistisch zijn ze ijzersterk, met elkaar klinken ze ronduit D-LICIOUS! De zangeressen zijn perfect geschikt voor uw Kerstdiners, bedrijfsfeesten, hotels, Kerstmarkten, einde jaars recepties en Nieuwjaarsborrels.

Jaren in het vak!

Jaren van ervaring, zo veel gezongen, zo veel gespeeld, zo veel gehoord en zo veel gedaan. En dan nu, onze wens om terug te gaan naar hoe het begonnen is: de magie van de eenvoud, één gitaar en drie stemmen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je D-LICIOUS VOCALS boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie