0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
D-LICIOUS VOCALS

Biografie D-LICIOUS VOCALS

We kennen D-LICIOUS VOCALS allemaal van hun krachtige zang en het geweldig gitaar spel van de gitarist, maar voor mensen die D-LICIOUS VOCALS willen wij van BUROLIVEMUZIEK.NL u graag samen brengen,  genieten van Akoestische perfectie in uitvoering? Dan bent u aan hier op het goede adres. Helemaal in deze koude winterdagen brengen de zangeressen van D-licious jou de warmte.

Voorstel rondje..

Mariske Hekkenberg: bekend van The Glenn Miller Orchestra,  Grant & Forsyth, Metropole Orkest.
Evelyn Kallansee bekend van Tristan, Marco Borsato, Hollywood Boulevard, Tony Hadley, Johnny Logan, ook verschijnende musicalproducties als Les Miserables, Evita.
Pien Schneider bekend van Henk Westbroek, Soulshow R.E.S.P.E.C.T., Frans Bauer, Rene Froger, Thomas Berge, Glennis Grace, Guus Meeuwis.
Herman Onnen bekend van Lichterlaaie, Suzy Dexter, Guus Meeuwis, Rene Froger en Jeroen van der Boom.

D-LICIOUS VOCALS

Drie topzangeressen & een gitarist uit de Nederlandse muziekwereld hebben de handen ineengeslagen. Solistisch zijn ze ijzersterk, met elkaar klinken ze ronduit D-LICIOUS! De zangeressen zijn perfect geschikt voor uw Kerstdiners, bedrijfsfeesten, hotels, Kerstmarkten, einde jaars recepties en Nieuwjaarsborrels.

Jaren in het vak!

Jaren van ervaring, zo veel gezongen, zo veel gespeeld, zo veel gehoord en zo veel gedaan. En dan nu, onze wens om terug te gaan naar hoe het begonnen is: de magie van de eenvoud, één gitaar en drie stemmen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je D-LICIOUS VOCALS boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties