0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Allgäu Power

Biografie Allgäu Power

Allgäu Power is een Party band uit Zuid Duitsland die in 2008 bekend werd met de hit Bauer Sucht Frau bij de RTL show Das Supertalent.
Deze gasten zijn al lang niet meer onbekend bij de Münchener Bierfesten en treden daar dan ook veelvuldig op tijdens dit feest.

Zuid Duitse Alpen rock

Dit vijfkoppige gezelschap kenmerkt zich door de meerstemmige zang en een formidabele podiumpresentatie.

Allgäu Power verzorgt voor jullie een muzikale feestreis rond de wereld, startend in Duitsland met echte Allgäu Power-muziek en als de stemming er lekker in zit, vertrek je voor muzikale trip langs onder andere Mallorca, Amerika en Engeland.

Waanzinnige podium entertainment

Van Dirty Dancing tot The Rolling Stones, van Robbie Williams tot Queen.
Van de hemel tot de hel, en terug tot grote feesthoogte!

Allgäu Power landt muzikaal weer in Duitsland en zal de tent dampend achterlaten met de beste Duitse partyhits en alpenrock.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Allgäu Power boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties