0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jan-joost

Biografie Jan-Joost

Jan-Joost begon zijn carrière als zanger in bar de Witte Kat te Sneek. De feestmaker zong maar ook als DJ de hele tent op zijn kop wist te zetten. Jan-joost koos ervoor om zijn passie achterna te gaan en besloot zo om als zanger verder te gaan.

Voor uw discotheek, bruiloft en partijen?

Jan-joost is Inmiddels niet te missen in café’s, discotheken en op bruiloften en partijen. Ook de beste apres-ski nummers ben je bij Jan-joost aan het goede adres. Hij treedt namelijk regelmatig op tijdens de après-ski in Westendorf  & Val Thorens.

Zanger boeken voor scherp tarief

Jan-Joost  treedt op met veel enthousiasme, power & zorgt dat het publiek hun beste moves kunnen laten zien. Niet alleen zingt hij Apre-ski nummers & feestnummers maar ook levens liederen.

Hits

Bekend van verschillende hits.
•De feestballade in 2006
• Herr Heinrich 2008
• Remake van Marietje 2009

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jan-joost boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties