0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
LiveDuo

Biografie LiveDuo

Live Duo William Smulders & Lieke Grey Brengt Uw Feest Tot Leven! Ze staan garant voor een onvergetelijk optreden met steengoede livemuziek, virtuoos gitaarspel, percussie en indrukwekkende zang.

Ze spelen de hits van de jaren 50 tot nu! Denk hierbij aan nummers van o.a. Elvis, Tina Turner, Dean Martin, The pointer sisters, Adèle, Santana, Caro Emerald, Avicii en vele andere. Ook maken ze soms een uitstapje naar Nederlandstalige muziek van bijvoorbeeld, Fank Boeijen, André Hazes of Willeke Alberti.

Duo of trio boeken / inhuren

LiveDuo burolivemuziek.nlDe muziek van deze ijzersterke muzikanten is echt en puur. William en Lieke hebben beide een warme goed getrainde en zuivere zangstem. William is een gedreven gitarist die met een klein voet-bedient opnamen apparaatje een klein stukje van zijn slag opneemt terwijl hij aan het spelen is. Vervolgens laat hij dit meelopen om er overheen te kunnen soleren. Hierdoor is zijn klank vol en lijkt het alsof er 2 gitaristen aan het spelen zijn.

Lieke vult dit aan door middel van percussie (shaker, tamboerijn, koe-bel enz) daarnaast speelt zijn de snare- en basedrum. Zo vormen zij samen een kleine band!

Allround repertoire

William en Lieke kunnen zich feilloos aanpassen aan de wensen van de klant of het publiek. Zo spelen ze meer op de achtergrond tijdens bijvoorbeeld een diner, netwerkborrel of beurs. Wat meer op de voorgrond tijdens een receptie of feestavond zodat de gasten ook gezellig kunnen praten. Maar dit muzikaal duo kan ook een feest maken zodat er volop gedanst kan worden!

Coverband boek je simpel online

Muzikaal live duo William Smulders en Lieke Grey zijn erg sterk in ongedwongen interactie met het publiek. Zij voelen feilloos aan of het wel of niet gepast is om wat meer contact te maken met de zaal. Dit doet Lieke door bijvoorbeeld een leuke anekdote over een nummer te vertellen. William doet dit door tussen het publiek te lopen terwijl hij gitaar speelt en misschien zelfs een keer al spelend op de tafel gaat staan!

Ook de chemie en interactie tussen William en Lieke werkt mee aan een ongedwongen sfeer. Daarnaast delen muziekaal duo William en Lieke indien gewenst verzoekkaarten uit. Hierop staat een greep uit hun repertoire. Het publiek kan aankruisen wat ze willen horen en zo maken ze er samen met uw gasten een feest van! Ook Dat is de kracht van William Smulders en Lieke Grey.

Hoogtepunten

William Smulders en Lieke Grey LiveDuo boek je bij burolivemuziek.nlWilliam Smulders & Lieke Grey treden nu zeven jaar meerdere keren per week samen op. In deze tijd heeft dit muzikaal duo een geweldige track-record opgebouwd. Zo stonden ze samen op de podia’s van bijvoorbeeld GelreDome en de Nijmeegse vierdaagsefeesten, in het voorprogramma o.a. Lee Touwers, Ruth Jacott, Trijntje Oosterhuis en Gerard Joling. Daarnaast waren ze te zien op grote evenementen voor bijvoorbeeld: UWV, Rabobank, FNV, Shell, op middenstip en business-lounge bij PSV, FC Utrecht

Ook hebben zij meerdere eigen nummers uitgebracht, waarvan er 2 te horen zijn in de single top 10. Ook zijn ze te gast geweest bij o.a. de Tineke show van Tineke de Nooij, SBS6 en Radio en TV Gelderland.

LiveDuo boeken voor scherpste gage

Versterkt verzorgt William Smulders & Lieke Grey door het gebruik van échte vintage apparatuur een onvervalste sound. Van ingetogen, tot uitbundig swingend. Deze variant is uiterst geschikt voor bijvoorbeeld uw bruiloftsfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, of andere gelegenheden waar het dak eraf mag.

Maar het is vooral hun samenwerking die elk optreden weer bijzonder maakt. Voor elk wat wils dus, en als opdrachtgever kunt u altijd meedenken over de beste opbouw voor de middag of avond.

U kunt Williams Smulders ook boeken compleet met band. Vind hier de informatie
U kunt Williams Smulders ook solo boeken. Vind hier de informatie

 

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je LiveDuo boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie