0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
LiveDuo

Biografie LiveDuo

Het muzikale duo William Smulders & Lieke Grey  is LiveDuo. Dit fantastische duo staat garant voor een onvergetelijke avond met steengoede live muziek en entertainment. Samen zetten zij een ijzersterke sound neer op uw evenement, bruiloft, receptie of (bedrijfs)feest.

Ze spelen tophits uit 60 jaar popmuziek. Van Elvis tot Alanis Morissette, van Dean Martin tot Adèle, van Santana tot Caro Emerald. Wil je inspraak in het repertoire van de avond? Desgewenst werkt het duo met speciale verzoekkaarten en bepaal jij wat het volgende nummer is.

Duo of trio boeken / inhuren

LiveDuo burolivemuziek.nlU kunt William Smulders & Lieke Grey zowel boeken als duo als met een complete band (drums, bas, gitaar, zang).

Lieke groeide op in de wereld van muziek en entertainment. Toen ze 15 was werd ze ontdekt en sindsdien treedt ze op in wisselende settings: van chique feesten op golf & countryclubs tot mega bedrijfsfeesten van onder andere Hewlett-Packard, Phillip Morris en Deloitte.

allround repertoire

Met haar 32 jaar is ze een ervaren vocalist met een enorm inlevingsvermogen in haar publiek, of het nou gaat om recepties, feesten, huwelijksceremonies, begrafenissen of beurzen in de Amsterdamse RAI of de Utrechtse Jaarbeurs.

Coverband boek je simpel online

Akoestisch verzorgt William Smulders & Lieke Grey bijvoorbeeld een muzikaal ontvangst bij de entree om daarna als gangmakers tussen uw gasten op te treden. Deze variant is niet te luid, mobiel inzetbaar en passend voor elke gelegenheid.

LiveDuo boeken voor scherpste gage

Versterkt verzorgt William Smulders & Lieke Grey door het gebruik van échte vintage apparatuur een onvervalste sound. Van ingetogen, tot uitbundig swingend. Deze variant is uiterst geschikt voor bijvoorbeeld uw bruiloftsfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, of andere gelegenheden waar het dak eraf mag.

Maar het is vooral hun samenwerking die elk optreden weer bijzonder maakt. Voor elk wat wils dus, en als opdrachtgever kunt u altijd meedenken over de beste opbouw voor de middag of avond.

U kunt Williams Smulders ook boeken compleet met band. Vind hier de informatie
U kunt Williams Smulders ook solo boeken. Vind hier de informatie

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je LiveDuo boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties