0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
LiveDuo

Biografie LiveDuo

William is een virtuoze gitarist, zowel Lieke als William hebben een professionele zangstem. Samen zetten zij een ijzersterke sound neer op uw evenement, bruiloft, receptie of (bedrijfs)feest. William Smulders & Lieke Grey bezorgen u een onvergetelijke middag of avond; daarbij putten ze uit 60 jaar tophits: van Elvis tot Alanis Morissette, van Dean Martin tot Adèle, van Santana tot Caro Emerald.

Duo of trio boeken / inhuren

LiveDuo burolivemuziek.nlU kunt William Smulders & Lieke Grey zowel boeken als duo als met een complete band (drums, bas, gitaar, zang).

Lieke groeide op in de wereld van muziek en entertainment. Toen ze 15 was werd ze ontdekt en sindsdien treedt ze op in wisselende settings: van chique feesten op golf & countryclubs tot mega bedrijfsfeesten van onder andere Hewlett-Packard, Phillip Morris en Deloitte.

allround repertoire

Met haar 32 jaar is ze een ervaren vocalist met een enorm inlevingsvermogen in haar publiek, of het nou gaat om recepties, feesten, huwelijksceremonies, begrafenissen of beurzen in de Amsterdamse RAI of de Utrechtse Jaarbeurs.

Coverband boek je simpel online

Zanger en gitarist William Smulders is een veelzijdig artiest. Zijn voornamelijk Engelstalige repertoire bestaat uit hits van de fifties tot de eighties: evergreens. Daarnaast componeert Smulders ook eigen werk. Zo bracht hij onder meer singles uit als ‘The whisky song’ met Wanda Jackson en ‘Rainy night’ met Linda Gail Lewis.

William Smulders band online boeken

William Smulders stond eerder op het hoofdpodium van de Nijmeegse Zomerfeesten, Top 2000 te Arnhem, Jazz in Duketown in Den Bosch, Paradiso Amsterdam, Zomer tour radio nl, het Bevrijdingsfestival in Zwolle, Food For You in Wageningen en Roll ‘n’ Roll Street op Terschelling. Ook was William te horen en te zien op radio en tv: NCRV radioprogramma Cappuccino, Giel Beelen Vara, Radio en TV Gelderland, Radio 5, Radio.nl, de Tros Sterren Top 20 en Oranje TV. Daarnaast componeerde hij de leader van een tv-programma van TV Gelderland!

LiveDuo boeken voor scherpste gage

William & Lieke brengen een zeer uitgebreid repertoire ten gehore, variërend van Johnny Cash tot Caro Emerald en van Elvis Presley tot Adele. In sommige liedjes is William met zijn rock ‘roll-songs dominant, in andere nummers voert Lieke met haar veelzijdige stem de boventoon.

Maar het is vooral hun samenwerking die elk optreden weer bijzonder maakt. Voor elk wat wils dus, en als opdrachtgever kunt u altijd meedenken over de beste opbouw voor de middag of avond.

U kunt Williams Smulders ook boeken compleet met band. Vind hier de informatie
U kunt Williams Smulders ook solo boeken. Vind hier de informatie

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je LiveDuo boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties