0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Liesl von Possenhofen

Biografie Liesl von Possenhofen

Liesl von Possenhofen komt rechtstreeks uit de Alpen en dat kun je zien. Gekleed in Dirndl jurk met lange blonde vlechten zul je een ludieke show meemaken.

Oktoberfest en Schlager artiest boeken of inhuren

In deze show met de aller bekendste Deutsche Schlagers, Oktoberfest kneiters en in een nieuw jasje met hoog apresski-hut gehalte passeren de revue! Gegarandeerd feest!

Liesl von Possenhofen boeken voor scherpste gage

Ruim 30 minuten feest in de tent of (après ski)hut met deze fantastische muzikale act. Niet alleen een mooie verschijning maar ook nog eens een zeer goede stem maken deze act compleet.

Dus zoekt u een Oktoberfestzangeres , een prachtige Carnavals act, een Oktoberfeest zangeres, Tirolerzangeres of gewoon een leuke Schlagerzangeres als act op uw feest: boek die Liesl!!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Liesl von Possenhofen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties