0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Pearl / Janis Joplin Tribute

Biografie Pearl / Janis Joplin Tribute

Met Pearl / Janis Joplin Tribute ga je terug in de tijd. Terug naar de flower power. Terug naar de hits van de sixties. Terug naar dat mooie rauwe geluid van Janis.

Tributebands en tribute artiesten boeken of inhuren

Janis Joplin word met grote gelijkenis vertolkt door de zeer ervaren zangeres Lisethe Lukassen aka Pearl. De grote gelijkenis ligt zowel in de stem van Janis als op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zodanig gebracht dat menig Janis Joplin kenner dit geluid en sound niet kan onderscheiden van het originele.

sixties artiesten bij Burolivemuziek.nl

Dit deed Lisethe eerder bij het Talpa SBS6 tv progamma “in de huis van..”. Hierin kroop Lisethe in haar grote idool Janis Joplin. Met veel succes overigens.

Het repertoire van deze tribute bestaat o.a. de eerste ruwe psychedelische rocknummers van Big Brother & Holding Company, naar de meer orkest- en bluesgetinte songs van Kozmic Blues Band, tot de compacte sound van de Full Tilt Boogle Band, waaruit in 1970 de bekende nr. 1 hit “Me and Bobby Mc Gee” voortkwam.

Pearl / Janis Joplin Tribute boeken voor scherpste gage

Daarnaast is deze tribute ook te boeken als de Janis Joplin Band. Deze treedt op in compleet  60’s outfit.
Voor vragen kun je hier contact opnemen met ons.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Pearl / Janis Joplin Tribute boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties