0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bert Heerink

Biografie Bert Heerink

Gitarist Ad van den Berg richt de hardrockband Vandenberg op en vraagt Bert Heerink als zanger. Heerink zong daarvoor in een aantal onbekende regionale bands. Onder de hoede van manager Kees Baars sluit de band een wereldomvattende platendeal bij de Amerikaanse maatschappij Atlantic.

Burning heart

Met de single Burning Heart, scoort Vandenberg zijn eerst hit in Nederland en Amerika. In de VS wordt een uitgebreide tournee gedaan. Het tweede album van Vandenberg Heading for a storm levert wederom een hit op (Different worlds) en zorgt voor de doorbraak in Japan.

Nederlandse Top!

Samen met Erik Mesie (Toontje Lager) en Peter Groot Kormelink toert Heerink in het najaar onder de naam Het Dak Eraf door Nederland met een Eighties Rock Show. Samen met Marian van Noort en Anoushka de Wolff schrijft Heerink zich met Blue Skies Are For Free in voor het Nationaal Songfestival 2003. Het liedje is geschreven door Ad van Olm en Eric Dikeb.

Heineken reclame

Naar aanleiding van een door Bert Heerink ingezongen tv-commercial van Heineken verschijnt het album “Storm na de Stilte”. Bert Heerink zingt hierop Nederlandstalige versies van bekende popklassiekers als The Heat Is On, More Than A Feeling en Black Velvet. De vertalingen zijn van de hand van o.a. Peter Koelewijn, Jaap Eggermont, Barry Hay en Huub van der Lubbe. De plaat is succesvol , krijgt de Gouden status, en levert enkele hits op.

Bert Heerink boek je tegen de scherpste prijs

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bert Heerink boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties