0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Lesley Williams

Biografie Lesley Williams

TER NAGEDACHTENIS. Lesley Williams is op 14-05-2019 in zijn woonplaats Andijk plotseling overleden.

 

Sinds 2002 is Lesley Williams de meest realistische Andre Hazes act in Nederland. Hij won de soundmixshow van dat jaar.

Daarna gaat het snel met de carriere van Lesley.
Helemaal toen Andre Hazes in 2004 overleed. Zijn grote voorbeeld was overleden. Raar genoeg werd het nog drukker voor Lesley. Ze zeggen wel, de ene zijn dood is het andere zijn brood. Toch vond Lesley het een groot verlies voor Nederland. Een groot artiest was overleden.

Dé Imitator van André Hazes

Lesley ging ook veel in het buitenland optreden . O.a. China , Curaçao , Bonaire , Turkye , Zwitserland, Oostenrijk , Italïe , Duitsland en ga zo maar door. Kortom wereldwijd werd Lesley bekend met zijn Hazes-act. Ook grote evenementen in Nederland deed Lesley niet onder. Dutch -Valley , Nacht van Oranje in Ahoy , De Rijnweek in Rhenen , en de Mega Piraten Festijnen door het hele land.

Auditie Bloed zweet en tranen film

In 2014 doet Lesley auditie voor de film van Andre Hazes  “Bloed zweet & tranen”. Na twee hele goede castings en auditie is Lesley helaas tweede geworden. Helaas voor Lesley krijgt Martijn Fisher de rol.

Ook heeft Lesley meegedaan met het progamma The winner takes it all op Sbs6, gepresenteerd door Beau van Erven Dorens. Wat een geweldig avontuur was dat. Helaas is Lesley niet bij de eerste drie geeïndigd, maar was zeker tevreden over het resultaat.

Optredens in Binnen- en buitenland

Door mee te doen is Lesley door John de Mol gevraagd om op te treden op de Winterpresentatie van SBS6 in Amsterdam. Dat is een persdag voor andere zenders ( Rtl5 , Net 5 , Veronica , Sbs6 , Talpa ) om aan te tonen welke progamma’s en zenders erbij komen voor 2015. Ook dat was een hele ervaring , met veel bekende nederlanders, en de directeur van SBS Peter de Mönnink. Beau en Kim-Lian presenteerden de show. Ook zat Lesley na zijn overwinning in de live-show op 22 november , die maandagochtend bij Koffietijd.

Lesley Williams heeft ook eigen repertoire waarmee hij optreed.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Lesley Williams boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties