0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dennie Christian

Biografie Dennie Christian

Dennie Christian heeft een verbazingwekkend talent. Spelenderwijs lukt het hem om zijn positieve levensinstelling, zijn plezier in de omgang met mensen en de liefde voor Duitstalige muziek op het publiek over te brengen. Dennie Christian boeken is ook mogelijk op uw feest, als u hem wil inhuren wordt ook de Duitse muziek niet vergeten tijdens het optreden.

Al 40 jaar aan de top

Dennie Christian had in de afgelopen jaren zowel in Duitsland als ook in de Benelux groot succes als radio- en TV-presentator, als presentator van het Schlagerfestival en als zanger. Tot op heden heeft de in Bensberg geboren zanger ontelbare albums en singles uitgebracht en daarmee een platina en ettelijke gouden elpees verdiend. Hij straalt nog steeds dezelfde charme en energie uit als in 1973, toen hij met „Rosamunde“ de eerste superhit scoorde.

Schlagerfestival

Door Dennie Christian werd het „Schlagerfestival“, dat hij sinds 1982 presenteert, tot één van de grootste en meest succesvolle shows in dit genre. Hij presenteerde in de jaren 80 en 90 een wekelijks programma op de Nederlandse radio en het RTL-TV-programma „Musikcafe“. Dennie Christian heeft de laatste jaren menig CD uit gebracht: “Immer noch und immer wieder”, “Dit is liefde” en daarna zelfs 2 DVD’s ter ere van zijn 35 jarig bestaan op de Bühne.

Dennie Christian boeken tegen de scherpste prijs

Dennie Christian brengt in een 30 minuten durende act een keur van zijn allergrootste hits ten gehore, maar ook nummers van bv Neil Diamond maken deel uit van zijn repertoire.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dennie Christian boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties