0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Johnny Gold

Biografie Johnny Gold

Johnny Gold, presentator, zanger maar vooral ENTERTAINER, overal waar hij opduikt verschijnt er een glimlach, of u wil of niet …. u zult er toch aan moeten geloven, een van de weinige artiesten waar u de volgende dag nog plezier om heeft.

Carnavalsartiest boeken of inhuren

Gedreven, komisch, soms vertederend, denderd Johnny over de Nederlandse podia, van voetbalkantine tot schouwburg, van bruin cafe tot viersterren restaurant, hij is overal wel eens te gast geweest, tot groot vermaak van iedereen !!

Boek een feestartiest

Het grootste gedeelte van zijn repetoire bestaat uit Nederlandstalige liedjes, van zoals hij zelf zegt, de grootste der aarde, Jan Smit, Frans Bauer, Andre Hazes , en vele andere smartlappentoppers komen voorbij in zijn one-man show.

One man show

Natuurlijk zingt hij ook Engelse liedjes, en kunt u hem, niet verstaan, dan zal het wel zoveel Engels wezen, dat hij het zelf ook niet meer weet.

Johnny Gold boeken voor scherpste gage

Hij is te boeken met een avondvullend progamma, maar ook als tussen of finale act kunt u met hem uitstekend uit de voeten.
Staat u op een beurs, en wilt u uw product eens goed in de belangstelling laten komen bij het voorbijgaande beurspubliek ?? geen enkel probleem, al begrijpt u waarschijnlijk zelf wel, dat het niet echt serieus mag zijn, want daar heeft hij niet zoveel mee.

Een zanger boeken

Al meer dan twintig jaar de vaste huis entertainer in de vermaarde Arjan van Dijk lokaties, bruiloft, personeelsfeest, bedrijfsevenement overal en altijd is hij inzetbaar, aangepast aan de sfeer van het feest, maar altijd spraakmakend !!

Feestartiest boek je bij Burolivemuziek.nl

Ook is Johnny Gold te boeken met een speciaal door hem ontwikkelde Drive-In Show, het Mega Meezing Spektakel … 4 uur lang feest in de hoogste versnelling met tussendoor een spetterend live optreden van hemzelf, verwacht geen house, trance of dance van hem want zoals hij zelf zegt, ‘als ik het niet uit kan spreken zal het wel nie gezellig weeze “, maar houdt u van Seventies, en/of Nederlandstalig dan is Johnny Gold met zijn Mega Meezing Spektakel een must op uw feest !!!

Johnny Gold durft als een van de weinige artiesten de niet goed, geld terug

Garantie af te geven …. Al meer dan 30 jaar lang !!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Johnny Gold boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties